Όροι χρήσης

Ποιοι είμαστε.

Το website μας https://www.neogennito.gr/ αποτελεί την online παρουσία της ατομικής επιχείρησης με τα παρακάτω στοιχεία:

ΣΟΦΙΑΝΟΣ Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΩΛΗΣΗ ΑΓΑΘΩΝ
ΕΣΠΕΡΙΔΩΝ 5 – ΑΧΑΡΝΕΣ 13678
ΑΦΜ: 141601102 – ΔΟΥ: ΑΧΑΡΝΩΝ
ΤΗΛ: 2111112228

Εφαρμογή

Οι όροι χρήσης εφαρμόζονται στους πελάτες/Επισκέπτες/Χρήστες του Online καταστήματος www.neogennito.gr καθώς και σε κάθε offline συναλλαγή μέσω τηλεφώνου και email με την επιχείρηση μας.

Σύμβαση

Ο Πελάτης που παραγγέλνει Προϊόντα, μέσω του , προτείνει τη σύναψη σύμβασης πώλησης Προϊόντων. Οι όροι υπό τους οποίους θα συναφθεί η σύμβαση, εφόσον η επιχείρηση αποδεχθεί την πρόταση, είναι οι Όροι Συναλλαγών, όπως αυτοί συμπληρώνονται από την κείμενη νομοθεσία. Η σύμβαση θεωρείται κατηρτισμένη μόνο αν λάβετε email επιτυχημένης παραγγελίας και αφού εξοφληθούν τα προϊόντα. Οι Καταναλωτές που συμβάλλονται με το www.neogennito.gr, έχουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που προβλέπονται στα άρθρα 513 επ. Α.Κ.. Μπορείτε να παραγγείλετε Προϊόντα είτε ως Επισκέπτης είτε ως συνδεδεμένος στον Ιστότοπο Χρήστης.

Χρήση διαδικτύου και ιστοτόπου

Ο χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την δυνατότητα διαχείρισης του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η επιχείρηση δεν ευθύνεται για τυχόν αδυναμία του τερματικού εξοπλισμού σας.

Υπαναχώρηση

Αν είστε Καταναλωτής, τότε δικαιούστε να υπαναχωρήσετε από τη σύμβασή σας με την επιχείρηση τηρώντας τις προβλέψεις του νόμου και με την επιφύλαξη των προβλεπόμενων εξαιρέσεων.

Υποστήριξη πελατών – Διαχείριση παραπόνων

Η επιχείρηση μας παραμένει δίπλα σας για κάθε σχετική επικοινωνία και υποστήριξη. Το ωράριο λειτουργίας του eshop μας είναι 24ωρο όλες της ημέρες της εβδομάδα και η επικοινωνία με εκπρόσωπο μπορεί να καταστεί δυνατή Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 9:00 π.μ. – 17:00π.μ.

Πνευματική ιδιοκτησία

Το περιεχόμενο του eshop αποτελεί πνευματική ιδοκτησία και απαγορεύεται η οποιαδήποτε ανατύπωση ή χρησιμοποιήση του.

Κώδικας δεοντολογίας

Η επιχείρηση στις συμβάσεις με Καταναλωτές εφαρμόζει τον Κώδικα Καταναλωτικής Δεοντολογίας για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο (ΦΕΚ Β΄ 969/22.03.2017 – www.et.gr).